Rezultat tretmana lica Biolightom


Sve je više žena koje imaju problematičnu kožu lica, a razlozi tome mogu biti različiti, stresan način života, utjecaj hormona, onečišćenog zraka, loše prehrane i slično. Nerjetko zbog toga žene troše poprilične iznose novca na razne preparate i kreme koje vrlo često ne mogu riješiti probleme poput crvenila kože, akni, kroničnih upala, bora i nakupljenih suhih stanica koje onemogućuju koži da diše, ona prestaje biti elastična i blistava.

Znamo koliko je važno svakoj ženi da lice bude svježe i lijepo te da ni šminka nije rješenje jer može samo trenutno prikriti problematičnu kožu, a problem i dalje ostaje te utječe na zadovoljstvo i kvalitetu života.
 
Jedan od tretmana u našem salonu klijentice obara s nogu kada uvide njegove rezultate, a to je BIO-LIGHT. Osim što pomlađuje lice, ovaj tretman uklanja neželjene promjene kao što su bore, crvenilo, akne, pigmentne mrlje, hiperpigmentacija i slično. 
 
Primjerom jedne od naših klijentica prikazat ćemo kako smo riješili problem s izraženim crvenilom, upalnim prištićima, odnosno aknama te prarano ostarjelom kožom. Nakon 6 spomenutih tretmana, lice je neprepoznatljivo lijepo, a rezultat dugoročan.
 
Radi se o dugogodišnjoj borbi s problematičnom kožom lica, a mnoge kreme i tretmani nisu imali efekta koji bi problem riješili na kvalitetan i efikasan način. Nakon samo 6 tretmana Bioightom postigli smo fantastičan rezultat koji ima dugoročan efekt, a u priloženoj slici možete primijetiti veliku razliku prije i poslije navedenih tretmana.
 
Kao što se na slici vidi, akne su gotovo potpuno nestale, sloj osušene i prerano ostarjele kože je uklonjen te sada izgleda prekrasno, mladoliko i prije svega zdravo!
 
Promjena se kod ovog tretmana vidi zaista brzo pa osim rješavanja kroničnih upalnih problema na licu, vrlo često postižemo i drugačiji efekt, odnosno koristimo ga u drugačije svrhe. Kada želite zasjati na nekom važnom događanju poput svadbe ili nekog važnog eventa, dovoljno je jedan ili dva dana prije toga doći na tretman Biolightom i lice će biti spremno zablistati.
 
Želite li i Vi riješiti slične probleme, obratite nam se s povjerenjem i dogovorite potpuno besplatan pregled kako bismo utvrdili način na koji ćemo baš kod vas postići najbolje i dugoročne rezultate. Kontaktirajte nas na broj telefona 01/4651-777, od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati ili subotom od 10 do 15 sati. 
Naš kozmetički salon već 27 godina uspješno prati trendove na području  medicinske kozmetike s posebnim naglaskom na tretmane mršavljenja, uklanjanja celulita, bora te zatezanja opuštene kože lica te rješavanju problematične kože i akni.