Saznajte kako brzo i efikasno smršaviti te do ljeta zablistati

Iako se tokom cijele godine trebamo brinuti za svoje tijelo, izgled i zdravlje, uvijek su proljetni mjeseci oni koji nas dodatno potiču da uklonimo nakupljene masne naslage i celulit! Već 27 godina radimo na području medicinske kozmetike i rješavamo te probleme mnogim, na kraju iznimno zadovoljnim ženama, a u nastavku teksta saznajte kako.

Pravilna dijagnostika

Mnoga rješenja na tržištu pružaju univerzalan pristup za sve žene što nije pravilan način jer se prilikom procesa mršavljenja, uklanjanja masnih naslaga i celulita svakoj ženi mora prići individualno zbog njenih fizioloških specifičnosti.

Naš je salon u posjedu više vrsta aparata koji nude najmodernija i najkvalitetnija moguća rješenja i koji djeluju na različite tipove problema. Na taj način možemo svakoj ženi izraditi individualan plan i program koji će za svaku od njih biti upravo onaj najefikasniji. Tako ćemo prilikom prvog vašeg posjeta napraviti detaljnu dijagnostiku te ćemo utvrditi koja kombinacija tretmana će za vas donijeti najbolje i dugotrajne rezultate. Također, računalnim pregledom tijela unosimo podatke o vašoj visini, težini i dobi, a plikometrom mjerimo masne stanice i perifernu cirkulaciju te dobivamo izračun tablice idealne težine i dopuštenog unosa kalorija.

Prilagođena prehrana

Kako bismo rješavanju problema pristupili cjelovito, uz tretmane, detaljnim planom prehrane koji ćete od nas dobiti objavljujemo “rat” nakupljenim masnim stanicama i celulitu.

Davno su prošla ona vremena kada se činilo da je sva zdrava i niskokalorična hrana bezokusna i neprivlačna našim nepcima. Bogatstvo zdravih namirnica i njihovih okusa očarat će vas već u prvim danima promjene prehrane. Vrlo brzo postat ćete ovisnica o namirnicama poput laganih salata, zdravih voćnih deserata ili kombinacijama koje nisu neuobičajene ni na tradicionalnim jelovnicima, a to su riba i meso zajedno s raznim finim sezonskim povrćem. S popisa naših navika trebamo izbaciti fast food, veće količine kruha, gazirane sokove, slastice i slično, ali na sreću, sve to ima i svoju zdravu i niskokaloričnu inačicu što ostavlja prostora i za vašu kreativnost.

Kada krenete na svoje prve tretmane dobit ćete detaljnu tablicu u kojoj stoji što sve smijete jesti i u kojim količinama i omjerima. U toj tablici stajat će što smijete jesti za doručak, ručak i večeru te za međuobroke što će uvelike olakšati cijeli proces i omogućiti individualan pristup i sjajne rezultate.

Kozmetički tretmani

Nove metode ciljanog mršavljenja koje možete pronaći u salonu poput našeg, a koji prati najnovije tehnologije na području medicinske kozmetike, donose fantastične rezultate za kojima posežu čak i one žene koje su genetski manje sklonije debljanju ili celulitu, ali osobito žene koje su uslijed raznih okolnosti poput sjedilačkog načina života, trudnoće ili sklonosti debljanju, nezadovoljne izgledom ili oblikom podjedinih kriznih točaka na tijelu.

Tjelovježba je uvijek preporučljiva, no prema iskustvu možemo reći da mnogim ženama nedostaje vremena ili motivacije za vježbanje pa su kozmetičko medicinski tretmani najbolje rješenje koje je apsolutno preporučljivo i kod žena koje vrlo redovito vježbaju jer rezultati zapanjuju.

Tokom svih ovih godina specijalizacije na području medicinske kozmetike, s posebnim naglaskom kako na standardne tako i na posebne laserske tretmane mršavljenja i uklanjanja celulita, svjedočili smo postizanju sjajnih i dugoročnih rezultata koji generiraju apsolutno zadovoljstvo naših klijentica. 

Ono što možete očekivati je značajno smanjenje masnih naslaga na područjima poput bokova, bedara, stražnjice, ali i ostalih dijelova tijela koji mogu biti problematični. Također djeluje se na razgradnju celulita, a pritom se postiže elastičnost i zategnutost te lijep i zdrav izgled kože. 

Svaki od aparata i tretmana koje imamo najmodernije su tehnološko dostignuće suvremene kozmetologije pa tako izdvajamo:

Oxyfat New Plus

Njime postižemo razgradnju masnih stanica i smanjenje obujma tijela te razgradnju staničnog energetskog spoja (ATP), koji potiče osjećaj sitosti i sprečava prejedanje do kojeg dolazi zbog prekomjerne potrošnje energije pri ostalim, uobičajenim metodama mršavljenja.

Lipo Laser

U nekim slučajevima rezultati ovog tretmana mogu se usporediti s učincima liposukcije te se velika promjena vidi odmah. Slika ultrazvuka prikazuje do 30% smanjenja masnog sloja u dubini kože te samim time možemo ukloniti i do nekoliko centimetara.

Radiofrekvencija

Radi se o vrlo ekskluzivnoj tehnologiji čiji učinak traje čak 3-5 godina, a prvi rezultat vidi se već nakon prvog tretmana. Iznimno efikasno uklanja celulit te zateže kožu bez ikakvih injekcija, operacija i vremena za oporavak. 

Možete već danas donijeti odluku da želite promjene na bolje, da se želite ugodnije i ljepše osjećati u vlastitoj koži te osnažiti samopouzdanje koje će iznimno pozitivno utjecati na vaš privatni, ali i poslovni život.

Slobodno nam se obratite, dođite na besplatan pregled i saznajte na koji način možete zablistati i prije ljeta! Naš broj telefona je 01/4651-777, e-mail adresa ks.nada.kovac@gmail.com, adresa salona je Martićeva 70, Zagreb, a radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati i subotom od 10 do 15 sati.