Saznajte kako je naša klijentica izgubila čak 20 kilograma viška

U našem salonu puno je uspješnih primjera žena koje su postigle sjajne rezultate. Želimo još jedan podijeliti s vama. Radi se o tretmanima mršavljenja, uklanjanja celulita i zatezanja kože uslijed kojih je došlo do gubitka od čak 20 kilograma i to na sustavan i zdrav način s trajno dobrim rezultatima.

Problemi klijentice prije dolaska u naš salon

Obasuti smo informacijama sa svih strana o tome kako izgubiti neželjene kilograme, raznim dijetama koje se preporučuju, a koje nisu poželjne za zdravlje i koje ne daju dugoročne rezultate. Naša je klijentica tako pokušala smršaviti mnogobrojnim metodama. Kombinirala je razne programe prehrane, išla je u teretanu, pokušavala toliko toga no pravi i dugoročni efekti nisu stizali. Kako nam je rekla, u početku bi se čak i dogodio neki pomak, izgubila bi pokoji kilogram, no uvijek je dolazilo do istog scenarija - kilogrami bi se vrlo brzo vratili. To je na nju djelovalo vrlo nemotivirajuće što je potpuno i razumljivo, nitko ne voli kada se trud ne isplati. Možda se i vi u tome pronalazite? Na sreću, pravilnim pristupom problemu, uspjeli smo našoj klijentici pomoći i ona konačno uživa u plodovima svog truda.

Početak procesa u našem salonu

Do svakog cilja potrebno je dolaziti na pravilan način i mi smo ovom problemu pristupili kao i uvijek, ozbiljno i strateški. Napravili smo detaljno mjerenje svih dijelova tijela kako bismo mogli pratiti napredak prolaskom vremena. Nakon što smo unijeli podatke o visini, težini i dobi, a plikometrom izmjerili masne stanice i perifernu cirkulaciju, dobili smo individualan izračun tablice dopuštenog unosa kalorija. Klijentica je dobila precizan popis prehrane za vrijeme tretmana. Taj je popis sastavljen od vrlo uravnotežene i zdrave prehrane koja organizmu daje sve ono što mu je potrebno, a istovremeno omogućava prostor za zdravo mršavljenje. Usporedivši dotadašnje dijete koje je prakticirala i naš plan prehrane, klijentica se začudila kako je popis vrlo raznovrsan te se iznenadila kako se zapravo neće morati mučiti u gladovanju već će samo promjenom nekih loših prehrambenih navika objaviti rat vagi.

Uz pravilan plan prehrane i tjelovježbu koju je uključila u obliku bicikliranja, rolanja, šetanja i slično, krenuli smo s tretmanima. Prvi na redu bio je OXYFAT NEW PLUS s kojim smo potaknuli metabolizam, smanjili osjećaj prekomjerne gladi, razgradili masne stanice te smanjili obujam tijela. Nakon toga uslijedili su tretmani BODY SHAPINGA koji su nakon pokretanja metabolizma OXYFATOM omogućili gubitak viška vode iz tijela. Učinak je bio fantastičan.

Trajni rezultati tretmana mršavljenja

Ponosni smo što je naša klijentica izgubila čak 20 kilograma no sama ta činjenica nije jedino zadovoljstvo. U razgovoru s njom doznali smo nekoliko ključnih momenata koji ovaj rezultat čine većim. Jedan je da se kilogrami ne vraćaju već je proces mršavljenja nastavljen. Riješen je glavni problem s kojim je i došla - vraćanje kilograma nakon svake iskušane metode. Motivirana sjajnim rezultatima i lakoćom s kojom je kilograme gubila, naša je klijentica nastavila s novim načinom životnog stila koji je konačno onaj pravi, koji ne samo da daje rezultate već je ona s takvim načinom življenja sretna i zadovoljna.

Nadalje, klijentica nam svjedoči kako se konačno osjeća lakše i poletnije. Osjeća puno više energije za obavljanje svakodnevnih poslova, lako se kreće, a nestala je težina koju je prije osjećala.

Najviše masnih naslaga izgubila je u području trbuha, struka i ruku. Noge su prirodno jače konstitucije pa je kod njih rezultat bio sporiji, ali dostižan. Neredovita i nezdrava prehrana više nisu opcija, sada jede redovito, zdravo i uravnoteženo, a ono što ističe kao najveću prednost je motiviranost da i dalje nastavi zdravo živjeti, odlučna je u tome konačno jer je pronašla način koji joj odgovara. Sretna je i ponosna koliko je postigla i to se odrazilo na promjenu stava, načina života te je uvelo zdravu disciplinu u svakodnevici. Ona je sada samouvjerenija i sretnija čime je naš cilj definitivno postignut.

Kako biste detaljnije promotrili rezultate, proučite tablicu s mjerama u centimetrima koji prikazuju smanjenje obujma na ključnim dijelovima tijela za vrijeme provođenja tretmana:

 

  11.01.2016. 10.02.2016. 14.03.2016. 28.04.2016. 12.09.2016.
RUKA 40,5 38 35,5 33 30
STRUK 100 96,5 91 87 83
TRBUH 132 128 118 114 108,5
BOKOVI 134 131 123 118 115
NOGA GORE 80 77,5 73,5 69,5 67
NOGA SREDINA 71,5 71,5 65,5 64 60
KOLJENO 53 52,5 52 50,5 49,5
GLEŽANJ 30 29 28 28 27

 

 

Želite li i Vi riješiti slične probleme, obratite nam se s povjerenjem i dogovorite potpuno besplatan pregled kako bismo utvrdili način na koji ćemo baš kod vas postići najbolje i dugoročne rezultate. Kontaktirajte nas na broj telefona 01/4651-777, od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati ili subotom od 10 do 15 sati. Naš kozmetički salon već 27 godina uspješno prati trendove na području  medicinske kozmetike s posebnim naglaskom na tretmane mršavljenja, uklanjanja celulita, bora te zatezanja opuštene kože lica te rješavanju problematične kože i akni.