Saznajte kako je naša klijentica dobila bitku protiv nakupljenih masnoća i celulita

Odlučili smo s vama podijeliti jedan sjajan primjer naše klijentice koja je u kratkom roku, nakon jednog od naših Slim paketa, izgubila neželjeni višak nakupljenih masnoća, celulita, ali i kilograma. Radi se o klijentici koja je na prvi kontrolni pregled došla s otprilike 10 kilograma viška, a najveći problem predstavljale su nakupljene masnoće i celulit u području bokova, struka i stražnjice, ali i bedara i koljena.

 

 

Početak procesa mršavljenja

 

Radi se o klijentici koja je na prvi kontrolni pregled došla s otprilike 10 kilograma viška, a najveći problem predstavljale su nakupljene masnoće i celulit u području bokova, struka i stražnjice, ali i bedara i koljena. Nakon detaljne dijagnostike utvrđujemo, za svaku klijenticu individualno, ovisno o njenom problemu, koji paket tretmana će biti najučinkovitiji baš za nju.

 

Došli smo do zaključka da je u ovom slučaju najbolje primijeniti Slim paket koji kombinira tretmane OXYFAT NEW PLUS i RADIOFREKVENCIJU - RF 300B. 

 

Napravili smo detaljno mjerenje svih ključnih dijelova tijela kako bismo mogli pratiti napredak prolaskom vremena, a u nastavku teksta saznajte do kojih smo rezultata došli. 

 

Učinkovitost kozmetičkih tretmana i sve faze djelovanja

 

Nakon što smo unijeli podatke o visini, težini i dobi, a plikometrom izmjerili masne stanice i perifernu cirkulaciju, dobili smo individualan izračun tablice idealne težine i dopuštenog unosa kalorija. Utvrdili smo na koje točno dijelove tijela moramo obratiti najveću pozornost, a klijentica je dobila precizan popis prehrane za vrijeme tretmana. Radi se o popisu i količini namirnica koje se trebaju jesti u točno određenim dijelovima dana kako bi učinak tretmana bio potpun. Važno je reći, program prehrane vrlo je uravnotežen i podrazumijeva tri obroka dnevno te međuobroke.

Krenuli smo s prvim od dvanaest tretmanima Oxifata na koji smo se odlučili jer smo znali da ćemo time potaknuti metabolizam klijentice koji nam je ključan u pokretanju procesa mršavljenja dok se istovremeno radi i limfna drenaža koja pomaže kod uklanjanja celulita. Masne stanice počele su se otapati vrlo brzo, centimetri su se smanjivali, celulit je vidno nestajao, a koža je postajala sve čvršća i zategnutija. 

 

Nakon nekoliko tretmana Oxifata, krenuli smo i s prvom od pet Radiofrekvencija koja je već nakon prvog tretmana učinila veliku razliku. Ovaj je ugodan tretman je još više razbio nakupljene masnoće, odigrao značajnu ulogu u povlačenju celulita, smanjenju obujma i zatezanju kože. 

 

Već na polovici odrađenih tretmana klijentica je osjetila veliku i pozitivnu promjenu na tijelu te su joj, kako tvrdi, sve hlače u ormaru postale prevelike što je u ovom slučaju vrlo pozitivan ishod.

 

Na kraju navedenih tretmana, u dogovoru s klijenticom, pridodali smo još četiri tretmana ELEKTROLIPOLIZE radi masnih jastučića na bokovima koji su od samog početka bili uvjerljivo najveći problem i znali smo da će nakon toga rezultat biti apsolutno savršen što je i bio slučaj. 

 

Kako biste dobili dojam o rezultatu koji smo postigli, pogledajte tablicu s mjerama u centimetrima naše klijentice koji prikazuju smanjenje obujma na ključnim dijelovima tijela za vrijeme provođenja tretmana:

  04.04.2016. 28.04.2016. 16.06.2016.
KG 58,9 54,8 51,6
RUKA 26 25,5 25
STRUK 72 71 67,5
TRBUH 94 92 86
BOKOVI 102,5 100 98
NOGA GORE 59 58 54
NOGA SREDINA 51 50 49
KOLJENO 41,5 40 38,5
GLEŽANJ 21,5 21 21

 

 

Zadovoljstvo klijentice i rezultati koji su dugoročni, dobitna su kombinacija

 

Naša je klijentica iz ovog primjera nekoliko godina nakupljala suvišne kilograme, masnoće i celulit, a razlog tomu je sjedilački način života zbog uredskog posla, nezdrava i neredovita prehrana uslijed užurbanog cjelodnevnog tempa te nedostatak vremena, ali i volje za tjelovježbu.

 

Predivni rezultati koji su u tako kratkom roku riješili dugogodišnje nakupljene probleme oduševili su našu klijenticu, ojačali joj samopouzdanje te omogućili da se ovog ljeta opusti u laganim haljinicama, u badiću na plaži, ali i novim hlačama jer je taj dio garderobe morala obnoviti, na njeno  i naše opće zadovoljstvo, jer ona ipak  sada ima nekoliko konfekcijskih brojeva manje.

 

Želite li i Vi riješiti slične probleme, obratite nam se s povjerenjem i dogovorite potpuno besplatan pregled kako bismo utvrdili način na koji ćemo baš kod vas postići najbolje i dugoročne rezultate. Kontaktirajte nas na broj telefona 01/4651-777, od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati ili subotom od 10 do 15 sati. Naš kozmetički salon već 27 godina uspješno prati trendove na području  medicinske kozmetike s posebnim naglaskom na tretmane mršavljenja, uklanjanja celulita, bora te zatezanja opuštene kože lica te rješavanju problematične kože i akni.

 

Na kraju naglašavamo da je Slim paket iz ovog primjera sada na posebnom popustu od 36%.