O NAMA

Osnovan 1989. godine u Zagrebu, kozmetički salon Nada Kovač već više od 27 godina prati najnovije metode na području medicinske kozmetike, s posebnim naglaskom kako na standardne tako i na posebne laserske tretmane mršavljenja i uklanjanja celulita, uklanjanja bora i zatezanja opuštene kože lica te rješavanja problematične kože i akni.

Naš je primarni cilj apsolutno zadovoljstvo klijentica koje postižemo uspješno spajajući dugogodišnje iskustvo, stalno profesionalno usavršavanje i najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Stoga će naše ljubazno i visokoeducirano osoblje svakoj klijentici posvetiti posebnu pozornost – počevši od detaljne analize osobnog profila i specifičnih potreba pa do kontinuiranog praćenja napretka i rezultata tretmana – a sve kako bi se svaki od naših tretmana pretvorio u jedinstveno, personalizirano iskustvo koje će potpuno ispuniti očekivanja i zahtjeve naših klijentica.