UKLANJANJE CELULITA

UKLANJANJE CELULITA SLV LASEROM – SOFT 635 LASER (HELLIUM NEON)

SLV je, u svijetu, dosad najdjelotvornije otkriće uspješnog otklanjanja masnih naslaga celulita, temeljeno na tretmanima laserom i metodi naizmjeničnog djelovanja tlaka i podtlaka.

Način primjene:

SLV-tretmani izvode se s pomoću Helij-Neonskog lasera, čija svjetlost, valne dužine od 635 nm, prodire u tkivo do dubine od 8 do 10 cm te time stimulira stanični anabolizam, ojačava ATP energiju i uravnotežuje kožu u njezino optimalno stanje. Intenzitet lasera prilagođava se ovisno o celulitu, a obično iznosi 50-80%.

Istodobno, metoda naizmjeničnog djelovanja tlaka i podtlaka u kombinaciji s laserskim svjetlom djeluje na:

  • razgradnju masti (koje se razgrađuju na masne kiseline i izlučuju iz tijela);
  • uklanjanje fibroznoga vezivnog tkiva - uklanjajući neravnine a rezultat je glatka, zategnuta koža bez celulita
  • zatezanje kože koja nakon izbacivanja masti i otpadnih tvari postaje opuštena
  • jačanje mišića 

Iznimno uspješni rezultati SLV-tretmana vidljivi su kroz smanjenje obujma tretiranog dijela tijela uklanjanjem suvišnih masnih naslaga i celulita.

SLV-tretmani uklanjanja masnih naslaga i eliminacije celulita ne izazivaju neugodu, potpuno su bezbolni i prikladni za svaku dob. Posebno se preporučuju klijentima koji imaju dugotrajan i vrlo izražen celulit, edem ili flegmon, kao i osobama genoidne ženske, odnosno androgene muške građe.

Broj tretmana ovisi o općem stanju i izgledu kože, no za postizanje najboljih rezultata preporučujemo izvođenje najmanje 5 do 10 tretmana, u trajanju od 20 do 40 min.