SLIM EASY

SLIM EASY nam omogućava učinkovito mršavljenje. Tretman objedinjuje elektroterapiju, infracrvenu toplinsku tehnologiju i magnetnu energiju.

Izvanredni rezultati Slim easy aparata za mršavljenje postižu se zahvaljujući savršenoj kombinaciji najsuvremenije tehnologije i vrhunca dostignuća tradicionalne kineske medicine.

 

Naime, Slim easy aparat radi na principu:

Akupunktura je drevna kineska vještina iscjeljivanja ubadanjem vrlo tankih igala na određena mjesta na tijelu. Jedna je od najstarijih metoda liječenja koja ublažava ili otklanja mnogobrojne zdravstvene teškoće i poremećaje te liječi mnoge bolesti.

Ujedno, akupunktura je do današnjih dana ostala najpopularnija i najefikasnija metoda mršavljenja, a istodobno je i najjednostavnija za sve klijente koji imaju problem prekomjerne težine.

Akupunktura je danas jedna od grana medicine te je većina kozmetičara ne može samostalno primjenjivati. Ipak, revolucionarna tehnologija Slim easy aparata za mršavljenje, bazirana upravo na teoriji akupunkture, omogućava nam da svojim klijentima na siguran, jednostavan i bezbolan način omogućimo postizanje svih pozitivnih učinaka i vrhunskih rezultata ove drevne metode. Pomoću elektroda Slim easy aparata, raspoređenih na akupunkturne točke, postiže se usklađenje živčanog i endokrinog sustava koji se udružuju u razgradnji masnih stanica.

Način primjene:

 

Pri izvođenju pojedinih programa Slim easy tretmana, specijalne elektrode postavljaju se na ciljana područja akupunturnih točaka te putem barometričkog pritiska infracrvenoga termalnog djelovanja postižu snažne učinke na razgradnju masnih stanica.

Rezultati koje postižemo Slim easy aparatom za mršavljenje: