SLV LASER – SOFT 635 LASER (HELLIUM NEON)

SLV je u svijetu dosad najdjelotvornije otkriće uspješnog otklanjanja masnih naslaga i celulita, temeljeno na tretmanima laserom i metodi naizmjeničnog djelovanja tlaka i podtlaka.

NAČIN PRIMJENE:

SLV-tretmani izvode se pomoću Helij-Neonskog lasera, čija svjetlost, valne dužine od 635 cm, prodire u tkivo do dubine od 8 do 10 cm, te time stimulira stanični anabolizam, ojačava ATP energiju i uravnotežuje kožu u njezino optimalno stanje.

Intenzitet lasera prilagođava se ovisno o celulitu, a obično iznosi 50-80%.

Istodobno, metoda naizmjeničnog djelovanja tlaka i podtlaka u kombinaciji s laserskim svjetlom djeluje na:

  • Razgradnju masti (koje se razgrađuju na masne kiseline i izlučuju iz tijela);

  • Uklanjanje fibroznoga vezivnog tkiva – uklanjajući neravnine, a rezultat je glatka, zategnuta koža bez celulita;

  • Zatezanje kože koja nakon izbacivanja masti i otpadnih tvari postaje opuštena;

  • Jačanje mišića.

Iznimno uspješni rezultati SLV-tretmana vidljivi su kroz smanjenje obujma tretiranog dijela tijela uklanjanjem suvišnih masnih naslaga i celulita.

SLV-tretmani uklanjanja masnih naslaga i eliminacije celulita ne izazivaju neugodu, potpuno su bezbolni i prikladni za svaku dob. Posebno se preporučuju klijentima koji imaju dugotrajan i vrlo izražen celulit, edem ili flegmon, kao i osobama genoidne ženske, odnosno androgene muške građe.

Broj tretmana ovisi o općem stanju i izgledu kože, no za postizanje najboljih rezultata preporučujemo izvođenje najmanje 5 do 10 tretmana, u trajanju od 20 do 40 minuta.