BIO-LIGHT FOTOPOMLAĐIVANJE

BIO-LIGHT je veliki svjetski trend u zatezanju kože i pomlađivanju. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Može se izvoditi na licu, vratu i dekolteu.

Bio-light je prirodni netermalni proces koji koristi manje energije od laserskih tretmana te nema negativnih nuspojava. Napredni sustav za zatezanje kože koristi kombinaciju svjetlosne energije i mikrostimulacije – znači ne djeluje samo na zatezanje kože, proizvodnju kolagena i elastina. On učvršćuje i zateže mišiće.

FRAKCIONA RADIO FREKVENCIJA 3 DEEP

RADIOFREKVENCIJA 3 DEEP predstavlja zadnju generaciju u evoluciji naprednih tretmana radiofrekvencijom. RF 3 DEEP koristi više izvora energije radiofrekvencije, kontrolirajući snagu i dubinu drugačije od ostalih radiofrekvencija na tržištu.

INSTANT LIFT

ELEKTRIČNI MIKROPULSNI GENERATOomogućava izvođenje sljedećih tretmana:

Korekcija mišića lica i sprečavanje gubitka tonusa kože, zajedno s opuštanjem vrata i obraza, kao i bora formiranih zbog viška kože i vrećica ispod očiju;

Poboljšanje prehrane i prokrvljenosti kože putem dektosikacije i stanične izmjene koja vodi ka boljem estetskom izgledu;

Redukcija sakupljanja intersticijske tekućine, pa zato i oticanja i vrećica ispod očiju, putem kontrakcije mišića.

FOTOPOMLAĐIVANJE – LASERSKI LIFTING

LASERSKI LIFTING jedna je od najvećih prekretnica u suvremenoj kozmetologiji te dokazano najučinkovitija metoda uklanjanja znakova starenja kože.

HIDRODERMOABRAZIJA

HIDRODERMOABRAZIJA je kozmetički tretman koji omogućuje dubinsko čišćenje kože lica, mikro masažu te učinkovito upijanje hranjivih losiona.

MIKRODERMOABRAZIJA

MIKRODERMOABRAZIJA je potpuno bezbolan tretman kojim se, bez ikakvih popratnih pojava, iznimno uspješno mogu ukloniti nepravilnosti i ožiljci na licu i tijelu te poboljšati cirkulacija, kao i opći izgled kože.

DIJAMANTNI PEELING

DIJAMANTNA DERMOABRAZIJA koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. 

DERMAPEN

DERMAPEN je nova metoda pomlađivanja. To je uređaj koji mikroiglicama zateže i pomlađuje kožu. Mikroiglicama unosimo određeni preparat pod kožu ovisno o problemu koji tretiramo.

SUPER SONIC – NADZVUČNA MASAŽA

NADZVUČNA MASAŽA stvara mehaničke, biokemijske i toplinske reakcije unutar tijela. Usklađena sa svjetlosnom terapijom, postiže iznimno ljekovito djelovanje na kožu lica koja, ponovnim aktiviranjem stanica, postaje glatka i zategnuta.