Najnovije i najefikasnije rješenje za trajno uklanjanje celulita - ALIDYA

Prvi u Hrvatskoj s ponosom predstavljamo najnovije i najefikasnije rješenje za trajno uklanjanje celulita.

Prateći trendove u svijetu kozmetičke medicine i slijedeći uvijek ono najbolje i najefikasnije za naše klijentice, odlučili smo u Hrvatsku dovesti tretman koji nas je svojim rezultatima apsolutno oborio s nogu. Tvrdokorni celulit dugo nakupljan ovim se tretmanom trajno uklanja, a potrebno je 2-5 tretmana, ovisno o količini nakupljenog celulita te se može raditi jednom tjedno.

 

OXYFAT NEW PLUS

OXYFAT NEW PLUS potpuno je nova metoda ciljanog mršavljenja. Tretman se izvodi s pomoću specijalno patentiranih elektroda koje koriste infracrveno svjetlo, kromoterapiju te stimulaciju mišića, što izuzetno učinkovito djeluje na uklanjanje adipoznih, to jest masnih stanica.

LIPO LASER

LIPO LASER novi je tretman u gubljenju centimetara, kilograma i masnih naslaga.

U nekim slučajevima rezultati se mogu usporediti s učincima liposukcije.

Niska razina laser dioda, sustav je koji se može koristiti na svim tipovima kože i svim dijelovima tijela (listovi, koljena, bedra, stražnjica).

RADIOFREKVENCIJA

RADIOFREKVENCIJA RF 300B

Tretman radiofrekvencije radi se u estetskim ordinacijama i med. kozmetičkim salonima gdje su napravljene studije u Baylor Medicine College Clinic USA, te su pokazani odlični rezultati:

SLIM EASY

SLIM EASY nam omogućava učinkovito mršavljenje. Tretman objedinjuje elektroterapiju, infracrvenu toplinsku tehnologiju i magnetnu energiju.

SLV LASER – SOFT 635 LASER (HELLIUM NEON)

SLV je u svijetu dosad najdjelotvornije otkriće uspješnog otklanjanja masnih naslaga i celulita, temeljeno na tretmanima laserom i metodi naizmjeničnog djelovanja tlaka i podtlaka.

WONDER BODY TONIFIKACIJA

WONDER BODY je kompjutorizirani aparat koji nam omogućuje tretmane lica i tijela po tipu kože i godinama.

WONDER BODY ELEKTROLIPOLIZA

Individualni tretman oblikovanja tijela i lica pomoću WONDER BODY uređaja koji kombinira izravno elektrolipolitsko djelovanje na celulitne naslage, tonificiranje mišića i smanjivanje venoznih i limfnih edema. 

LIMFNA DRENAŽA

LIMFNA DRENAŽA je tretman kojim se djeluje na uspostavljanje ravnoteže tekućina u organizmu, pomaže rad limfnog sustava te na taj način poboljšava opće stanje tijela.

UČVRŠĆIVANJE PRSA NAKON PORODA I KOD OPUŠTENIH GRUDI

Bez odlaska pod nož.