IPL - TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA

ACTIVE IPL je dokazano najučinkovitija metoda trajnog uklanjanja dlačica, bez boli i nuspojava. Nova GEM tehnologija, zahvaljujući znatno širem spektru intenzivne aktivne svjetlosti, omogućava simultano djelovanje na folikul dlačice, ali i na perifolikularno tkivo, i to s puno nižom energijom. 

Drugim riječima, intenzivna aktivna svjetlost djeluje na dlačicu, ali i na kapilaru koja je hrani tako da se dlačica istodobno uništava s obje strane. Upravo je u tome primarna prednost tretmana Active IPL-om u usporedbi s laserom.

Tretman se izvodi na valnoj dužini od 420 do 1100 nm, a za razliku od svih dosadašnjih metoda, posebnom tehnikom ove revolucionarne tehnologije mogu se tretirati i sasvim svijetle dlačice.

NAČIN PRIMJENE:

Prije tretmana dlačice se moraju dva do tri tjedna brijati, dok se dlačice na licu mogu kratiti škaricama. Dva tjedna prije, kao i dva tjedna poslije tretmana, koža se ne smije izlagati suncu. Tijekom tretmana dlačice se ne smiju depilirati voskom, izbjeljivati ili čupati pincetom.

Parametri za rad Active IPL-om određuju se prema tipu kože. Nakon prvog tretmana, sljedeća primjena predviđena je u razmaku od 30 do 45 dana, dok su kasniji razmaci između tretmana sve duži budući da dlačice sporije rastu.

Rezultati su vidljivi već tjedan dana nakon prvog tretmana: dlačice počinju ispadati, a one koje rastu na tretiranom području znatno su tanje i rjeđe.