SHR lasersko uklanjanje dlačica


Naš salon vam predstavlja potpuno novu metodu laserskog uklanjanja dlačica koja je doslovno i konačno bezbolna, apsolutno sigurna, može se izvoditi na svim tipovima kože, potpuno pokriva tretirano područje, djeluje efikasnije no ikada, a još jedan novitet kod ovog tretmana je što se po prvi puta može izvoditi i na osunčanoj koži, što do sada nije bilo moguće.

Kako djeluje

SHR postepeno zagrijava dermis na temperaturu koja efektivno uništava folikule dlake i tako sprečava njihov ponovni rast, a da pri tome ne oštećuje okolno tkivo. Učestalost ponavljanja kratkih impulsa koji prodiru duboko u dermis postiže veliku prosječnu snagu i tako polagano podiže toplinu tkiva, uz najmanji mogući osjećaj boli.

Klizeća In-MotionTM tehnika ponavljanog pomicanja uređaja osigurava puno pokrivanje tretiranog područja, dok istovremeno ICETM tehnologija hladi površinu kože i tako sprečava površinske opekotine, osiguravajući na taj način bezbolno, a ipak efikasno uklanjanje dlake.

Bezbolno

SHR je jedina klinički dokazana metoda laserskog uklanjanja dlake koja je doslovno bezbolna. Jedinstven način zagrijavanja i dovođenja energije efektivno uništava folikule dlake i sprečava njihov ponovni rast, dok istovremeno sprečava oštećivanje okolnog tkiva. ICETM tehnologija hladi površinu kože i tako sprečava površinske opekotine i osjećaj boli.

Dokazana sigurnost

SHR je višestrukim kliničkim testiranjim dokazano najsigurnija metoda laserskog uklanjanja dlake na svim tipovima kože, uključujući i tamnu kožu kod koje je melanin znatno osjetljiviji na toplinu koja se koristi kod laserskih tretmana.

Folikule se uništavaju ne jednim impulsom snažne energije, nego ponavljanjem kratkih energetskih impusa. Takvo pulsiranje smanjuje rizik opekotina na koži jer se toplina razvija tek u dermisu, i to samo do razine neophodne za uništavanje folikule.

Svi tipovi kože

Umjesto izlaganja folikule visokoenergetsko impulsu koji može izazvati traumu kože sa visokom razinama melatonina, SHR postepeno zagrijava kožu sve dok potrebna toplinska energija ne dosegne folikulu. Ovo SHR čini najsigurnijom opcijom laserskog uklanjanja dlake, čak i na tamnoputoj koži.

Tamna koža

Jedinstvena metoda SHR utječe na melanin u tako maloj mjeri da se može koristiti i na osunčanoj koži.

Potpuno pokrivanje tretiranje površine

Tijekom SHR tretmana, energija se prenosi na veću površinu, a ne samo na folikulu. In-MotionTM tehnika zagrijava i uništava folikule u području cijelog dohvata, osiguravajući tako puno pokriće površine i dramatično poboljšanje rezultata tretmana.

Kliničke studije

SHR tehnologija bila je predmetom mnogih mjerodavnih izvještaja, znanstvenih članaka i drugih profesionalnih studija. Studije koje su uspoređivale SHR s drugim laserskim uređajima za uklanjanje dlake pokazale su da SHR uzrokuje manje boli, znatno je efikasniji i dovodi do manje nuspojava kod tamnoputih pacijenata.

Obratite nam se s povjerenjem i dogovorite besplatan pregled. Kontaktirajte nas na broj telefona 01/4651-777, od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati ili subotom od 10 do 15 sati. Naš kozmetički salon već 27 godina uspješno prati trendove na području  medicinske kozmetike s posebnim naglaskom na tretmane mršavljenja, uklanjanja celulita, dlačica, bora te zatezanja opuštene kože lica i rješavanju problematične kože i akni.